24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Πολύ καθαρά με 3-1 κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό


ΜΟΛΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ
Πολύ καθαρά με 3-1 κέρδισε ο Ολυμπιακόςτον Παναθηναϊκό αν και οι Πράσινοιπροηγήθηκαν... 
στο σκορ και αν δεν έχανε ο Ταυλαρίδης σημαντική ευκαιρία θα μπορούσαν.. να είχαν προβάδισμα με δυο γκολ. Ωστόσο, μόλις στο δεύτερο ημίχρονο σοβαρεύτηκε ο Ολυμπιακός και κυριολεκτικά πάτησε τον αντίπαλό του καθώς στον πάγκο του είχε προπονητή που έκανε σωστές αλλαγές, ενώ ο Στραματσόνι επιβεβαίωσε ότι είναι κυριολεκτικά άσχετος!
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε το δυνατό φίνις και βγήκε θριαμβευτής στο ντέρμπι!

Με δύο γκολ στο νήμα, οι Πειραιώτες έφεραν «τούμπα» τον αιώνιο αντίπαλο και επικρατώντας 3-1, πήραν μια σημαντική νίκη γοήτρου.

Ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ (από ασίστ Λέτο), ο Καμπιάσο ισοφάρισε στο 38’ (κι ενώ αρχικά υποδείχθηκε οφσάιντ ο Τσόρι που έκρυβε το οπτικό πεδίο του Στιλ) κι εν τέλει στο 87’ και 89’ ήρθαν οι Ντα Κόστα-Ιντέγε να «τιμωρήσουν» την κακή αντίδραση της άμυνας και την εν γένει αδικαιολόγητη καθίζηση του τριφυλλιού.

Καλύτεροι οι πράσινοι στο πρώτο μέρος, ήλεγχαν το κέντρο (με μηχανάκι Ζέκα και πολλή δουλειά από Κουτρουμπή) και ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις (με Βιγιαφάνιες-Λέτο). Στο δεύτερο όμως δεν μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου μπάλα, ήταν σχεδόν ακίνδυνοι (δεν βγήκαν οι αλλαγές Στραματσόνι) και άφησαν χώρο στους πρωταθλητές, οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα πίεζαν ακόμα περισσότερο και… ήπιαν νερό.

Το ματς

Τον ορισμό του «γκολ από τα αποδυτήρια» επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός. Με την άμυνα του Ολυμπιακού να είναι αδικαιολόγητα τόσο ψηλά, ο Λέτο (ο οποίος δικαίωσε με το… καλημέρα τον Στραματσόνι για την επιλογή να του δώσει φανέλα βασικού) έβγαλε φοβερή κάθετη στον Μπεργκ κι αυτός «εκτέλεσε» ωραία τον Ρομπέρτο, παγώνοντας μόλις στο 3’ το «Γ. Καραϊσκάκης». Οι πράσινοι ήλεγχαν πλήρως την αναμέτρηση, δεν επέτρεπαν το παραμικρό στους αντιπάλους τους, οι οποίοι έδειχναν εντελώς μπλοκαρισμένη από την τακτική των φιλοξενούμενων (με τον ρόμβο στο κέντρο να μην αφήνει πολλά-πολλά στους Πειραιώτες.

Δεν ήθελε και πολύ για να επιβεβαιωθεί ακόμα περισσότερο η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο χορτάρι. Από κοντά όμως (στο 29’) ο Ταυλαρίδης νικήθηκε από τον Ρομπέρτο, με τον Ολυμπιακό να μένει όρθιος και τους πράσινους να… τραβούν τα μαλλιά τους για τη χρυσή ευκαιρία να βάλουν φαρδιά-πλατιά βάσεις για διπλό. Μέχρι το ημίωρο, το τριφύλλι ήταν σχεδόν το απόλυτο αφεντικό, βρίσκοντας συνεχώς χώρους (με τον εκπληκτικό Βιγιαφάνιες και τον Ζέκα να κάνουν πολλή δουλειά) και κάθε… κατεβασιά τους «μύριζε»! Αφού χρειάστηκε ώρα για να συνέλθει και να βρει λύσεις στο «δέσιμο» που του είχε επιβάλλει ο Στραματσόνι, ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση (παρά την τεράστια ευκαιρία του Φουστέρ σε εν κινήσει σουτ). Ο Φορτούνης κινήθηκε ωραία από τα αριστερά, έδωσε στον Καμπιάσο κι αυτός με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1, με τον διαιτητή Κύζα να παίρνει πάνω του την φάση και να «αναιρεί» τη σημαία που σήκωσε ο βοηθός, λόγω του ότι ο Τσόρι έδειξε να κρύβει το οπτικό πεδίο του Στιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου