24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Βαγγέλης Μαρινάκης...«Αντέχετε άλλα 15 χρόνια;»



Ο ηγέτης των ερυθρόλευκων χάρηκε με την ψυχή του τη νέα επιτυχία του Θρύλου κι έστειλε τα δικά του μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση..

Η φιέστα για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό είναι σε εξέλιξη, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού λίγο ..
πριν την απονομή να κλέβει την παράσταση με τις ατάκες του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε το 6ο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλητή από τη στιγμή που έγινε ο ιδιοκτήτης του Θρύλου και φρόντισε κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο ηγέτης των ερυθρόλευκων πήρε το μικρόφωνο από τον παρουσιαστή της εκδήλωσης Χρήστο Φερεντίνο στον οποίο είπε: «Φερεντίνο, θα αντέξεις άλλα 15 χρόνια; Τόσα έχω υποσχεθεί». 

Αμέσως ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έκανε μια ξεχωριστή αφιέρωση λέγοντας: Θέλω να το αφιερώσω σε έναν πολύ καλό φίλο, σε έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, που μας βλέπει αυτή τη στιγμή από το σπίτι του, τον Γιώργο Σαλονίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου