24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΙΤΑΛΙΑ.... Τρένο παρέσυρε 18χρονο ΜΟΝΤΕΛΟ που φορούσε ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ...


Τραγικό τέλος βρήκε μία 18χρονη από το Μιλάνο της Ιταλίας όταν παρασύρθηκε...
από αμαξοστοιχία ενώ διέσχιζε τις ράγες στο σιδηροδρομικό σταθμό Τσερτόζα.


Η Λίζα Ντι Γκριζόλο φορούσε ακουστικά και άκουγε ..δυνατά μουσική, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί τον συρμό που πλησίαζε και να βρει ακαριαίο θάνατο.


Η 18χρονη που σπούδαζε σχέδιο μόδας και εργαζόταν ως μοντέλο, παρασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης από το τρένο υψηλής ταχύτητας Frecciarossa που είχε αναχωρήσει από το Τορίνο και είχε προορισμό τη Νάπολη.


Η εντυπωσιακή νεαρή ζούσε στην περιφέρεια του Μιλάνου, Κουάρτο Οτζάρο, και είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο με φωτογραφίσεις για οίκους μόδας.



Οι φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Facebook φέρουν πλέον μηνύματα των φίλων της που εκφράζουν τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό της.«Λίζα σου εύχομαι να ζήσεις αιώνια σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, χαρά και αγάπη», «Μια μεγάλη αγκαλιά», «Φρικτό», «Λυπάμαι πολύ, ήσουν υπέροχη», «Δεν έπρεπε να καταλήξεις έτσι», ήταν μόνο μερικά από τα μηνύματα των φίλων της στο προφίλ της.

Την ίδια ώρα, βέβαια, ένας άγνωστος φρόντισε να πυροδοτήσει μία έντονη συνομιλία ανάμεσα στους χρήστες του Facebook καθώς κάτω από τη φωτογραφία της αδικοχαμένης 18χρονης την χαρακτήρισε «ηλίθια» επειδή διέσχισε τις σιδηροδρομικές γραμμές φορώντας ακουστικά.


Οι φίλοι της Ντι Γκρίζολο, λοιπόν, πριν ο άγνωστος αποσύρει τα μηνύματά του και πριν καταργήσει το λογαριασμό του, φρόντισαν να καταγράψουν τις αναρτήσεις του, με τις οποίες επιθυμούν να απευθυνθούν σε δικηγόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου