24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Πήγαν τζάμπα 6 ολόκληρα χρόνια


Δεν πάει άλλο… έχει εξαντληθεί η υπομονή του λαού μας

ΔΕΝ μπορούμε να καταλάβουμε ΠΟΥ στο καλό το πάνε οι ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ και το ΔΝΤ…

ΟΤΑΝ επί ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια μας έχουν ταράξει στην άγρια φορολογία, όταν έχουν κλείσει εξαιτίας της τα μισά μαγαζιά και τα εργοστάσια, όταν έχουν πετσοκόψει κατά 50% τους μισθούς και τις συντάξεις και όταν στη χώρα υπάρχουν σήμερα πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, σημαίνει ότι όλες οι συνταγές και τα προγράμματα των ξένων κατακτητών μας, ήταν για τα πανηγύρια!..

ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια έχασε ο λαός μας, βουτηγμένος στη φτώχεια και τη δυστυχία και η κατάσταση στη χώρα αντί να βελτιώνεται, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.

ΟΤΑΝ μάλιστα βλέπουμε ότι άλλες συνταγές για τη… σωτηρία μας θέλει να εφαρμόσει το ΔΝΤ και άλλες η Τρόικα, τότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι «στου κασίδη το κεφάλι», γιατρειά δεν πρόκειται να βρουν …

ΑΣΕ δε που οι συνεχείς διαφωνίες τους μπορεί να είναι ακόμα και στημένες, για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ πάντως και να συμβαίνει ένα είναι σίγουρο. Ότι εδώ και ΕΞΙ χρόνια προσπαθούν να μας σώσουν και «σωσμό» δεν βλέπουμε πουθενά.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να δει τι θα κάνει, γιατί η σημερινή κατάσταση, να μας βάζουν συνεχώς νέους φόρους και να σκέφτονται για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, δεν μπορεί να περπατήσει. Η κατάσταση έχει φθάσει πλέον στο απροχώρητο και γι΄ αυτό θα πρέπει η κυβέρνηση να ΕΞΕΤΑΣΕΙ ακόμα και το σενάριο της ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ από την Ευρωζώνη.

ΔΥΣΚΟΛΟ, ξεδύσκολο, αφού οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ προς τα εκεί, θα πρέπει, να έχουμε τουλάχιστον μελετήσει ένα σχετικό σενάριο και ας μην μας χρειαστεί να το εφαρμόσουμε …

ΟΙ φίλοι μας οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι, ΑΝ θέλουν να μας κρατήσουν κοντά τους, θα πρέπει πλέον να βάλουν νερό, πολύ νερό στο κρασί τους και να βάλουν επίσης και το… χέρι στην τσέπη τους. Αρκετά τους έχουμε πληρώσει εμείς!

ΤΟ… ΤΖΑΜΠΑ τέλειωσε, όπως πρέπει να τελειώσει και η άγρια φορολογία που μας επιβάλλουν.

«Κ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου