24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Αυτή είναι η μπλούζα που «μιλάει» όλες τις γλώσσες του κόσμου




Χρειάστηκε να συμβεί μια περιπέτεια κάπου στο Βιετνάμ με έναν ταξιδιώτη να επιβαίνει σε μοτοσυκλέτα που χάλασε. Αυτό ήταν. Η απουσία ..
συνεννόησης στάθηκε η αιτία να καταστραφεί όλο το ταξίδι.

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, ήταν ένας από τους τρεις Ελβετούς που ύστερα από - τη συγκεκριμένη περιπέτεια και - πολλά ποτά εφηύραν μια ένα t-shirt αλλιώτικο απ' τα άλλα. Ενα t -shit για ταξιδιώτες που τους δίνει τη δυνατότητα να συννενοηθούν σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται για τις βασικές τους ανάγκες - και όχι μόνο. 

Η σκέψη ήταν απλή: Η μπλούζα έχει 40 εικονιδιάκα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως διεθνές λεξιλόγιο και να βοηθήσουν κάποιον που βρίσκεται λόγου χάριν στην Ινδία και δεν ξέρει να πεί στην τοπική γλώσσα «Εχω πρόβλημα με το καρμπιρατέρ μου». 

«Θεωρήσαμε ότι θα ήταν απίθανο να έχει κανείς ένα σετ με ουσιώδεις εικόνες μαζί του και μάλιστα σε μόνιμη βάση ώστε να δείχνει ό,τι θέλει και χρειάζεται - και οι άνθρωποι να τον καταλαβαίνουν», ανέφεραν οι Τζορτζ, Στήβεν και Φλοριάν. Ιδού:  






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου