24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Κώστας Μπακογιάννης... Ακους καλύτερα στο ίδιο τραπέζι με τους πολίτες



Σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς της γενιάς του...

 που εμφανίζουν χαρακτηριστικά γνωρίσματα… νεόγερου, και επιδεινώνουν την απαξιωτική εικόνα της κοινωνίας για.. το πολιτικό σύστημα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης… το παλεύει για να μην μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι.

Έχοντας επενδύσει στη σχέση του με την τοπική κοινωνία, τόσο στο Καρπενήσι αρχικά όσο και σήμερα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο γιος του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη αξιοποιεί το Facebook, για να περνάει μαζικά και στοχευμένα μηνύματα.


Όπως έκανε σήμερα, μετά τη συνάντηση που είχε με κατοίκους στο Λιδωρίκι, κάνοντας το παραπάνω σχόλιο, με την παραπάνω φωτογραφία:

“Καλή η επικοινωνία με ηλεκτρονικά μηνύματα και επιστολές, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με την άμεση. Ακούς καλύτερα όταν κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι με τους κατοίκους και μοιράζεσαι τις ίδιες ανησυχίες. Καλημέρα από το Λιδωρίκι”, έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου