24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Μία πρόταση άκρος ρατσιστική για την ελληνική επιχειρηματικότητα ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση



Αφορολόγητο για 3 χρόνια και κρατική επιχορήγηση έως και 50.000 ευρώ σε όσους μετανάστες θέλουν να ανοίξουν επιχειρήσεις στην Ελλαδα

Εκατοντάδες χιλιάδες είναι είδη στα πρόθυρα της απόγνωσης και αρκετές χιλιάδες έχουν βάλει τέλος στην ζωή τους από την οικονομική εξαθλίωση αλλά αυτό δεν απασχολεί καθόλου.. τους συμβούλους του υπουργείου που βλέπουν μάλιστα την συγκεκριμένη πρόταση και αρκετά καλή.


Μία πρόταση άκρος ρατσιστική για την ελληνική επιχειρηματικότητα ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση στο προσκήνιο και ειδικά για του μικρομεσαίους επιχειρηματίες αυτής της χώρας που έχουν ματώσει κυριολεκτικά εδώ και 8 χρόνια. 

Σύμβουλοι και μεγάλα στελέχη του υπουργείου οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο εσωτερικών θέλουν να προλάβουν μία επικείμενη έκρηξη του μεταναστευτικού προβλήματος, μιας και η διαδικασίες επαναπροώθησης τους στην Τουρκία έχει παγώσει. 

Εκτός από την συνεχόμενη αύξηση των προσφύγων και την άρνηση της Ευρώπης να δεχθεί μέρος αυτών στα κράτη μέλη της η Ελλάδα έχει πλέον και μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στην συντήρησή τους αφού οι πόροι πλέον φτάνουν στο τέλος τους και η αξιολόγηση δεν φαίνεται να τελειώνει πριν το καλοκαίρι.

Έτσι η κυβέρνηση για να προλάβει τυχών εξεγέρσεις από πείνα αλλά και εχθρικές συμπεριφορές σκέφτεται και συζητάει το ενδεχόμενο να έχουν ένα πλάνο Β το οποίο θα ενεργοποιηθεί εφόσον χαθεί το χρονοδιάγραμμα με την αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου