24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Πρύτανης του ΑΠΘ για «No Border Camp» : Δεν αντιδρά κανείς, απλά παρακολουθούν



Περισσότερα από 1.000 άτομα μετέτρεψαν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε ένα απέραντο κάμπινγκ χωρίς την άδεια κανενός - Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, λέει ο Σύλλογος Διδακτικού και ερευνητικού Προσωπικού

Σε ένα απέραντο κάμπινγκ έχει μετατραπεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με κατσαρόλες σκηνές και αναζήτηση ίσκιου, καθώς περισσότερα από 1.000 άτομα έχουν κατασκηνώσει σε πανεπιστημιακό campus, χωρίς βέβαια να έχουν ζητήσει κανενός είδους άδεια από τις πανεπιστημιακές αρχές. 

Ειδικότερα, μαγειρεία με καζάνια, μεγάλες κατσαρόλες, συσκευές υγραερίου, ντουζιέρες είναι λίγα από όσα έχουν στήσει οι οργανωτές του camp.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο πρύτανης του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας «σε καμιά άλλη χώρα από την Αμερική και την Κίνα έως και τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες δεν θα μπορούσε να γίνει παρόμοια κίνηση, δηλαδή δεν θα ήταν δυνατό κάποιοι άγνωστοι να κατασκηνώσουν σε πανεπιστημιακό χώρο, χωρίς κανένας να αντιδράσει, και απλά όλοι να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα». 

Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι οι πρυτανικές αρχές έμαθαν από φυλλάδια για την άφιξη των αλληλέγγυων και ενημέρωσαν την αστυνομία, τον δήμο, και τα υπουργεία Παιδείας, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη. Σημειωτέον ότι το «No Border Camp Thessaloniki 2016» που οργανώνεται στην πόλη έως τις 24 Ιουλίου από αντιεξουσιαστές, χωρίς να είναι γνωστό κάτι περισσότερο, έχει ως στόχο να επικεντρωθεί στο θέμα των προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου