ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ.... το γνωστό από τα παλιά σενάριο: Πολιτική Άνοιξη και εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.Περιοδεύει ανά την Ελλάδα, μεταδίδοντας την είδηση πως είναι στο χέρι των Ελλήνων να ξαναζήσουν το success story Samaras-Venizelos.


Ο πυρήνας του κόμματος που θα ονομαστεί... επιτέλους «Νέα Ελλάδα», θα έχει το γνωστό από τα παλιά σενάριο: Πολιτική Άνοιξη και εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.


Ο Αντώνης Σαμαράς πάντα τα πήγαινε καλά με το ΠΑΣΟΚ. Όχι όμως για λόγους εθνικής συναίνεσης αλλά για λόγους προσωπικής ιδιοτέλειας.


 ...... Το 1993 είχε ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και είχε φέρει το ΠΑΣΟΚ για 10 χρόνια! Η συναλλαγή ήταν προφανής!
...... Το 2012 έδωσε άφεση αμαρτιών στο κακούργημα του Γιώργου Παπανδρέου που έστειλε την Ελλάδα στο Μνημόνιο, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.


Στις μέρες μας ο Αντώνης Σαμαράς απολαμβάνει τις σταβλίσιες μπριζόλες της ταβέρνας του «Βασίλη» στην Κηφισιά, με την παρεούλα του Στουρνάρα και άλλων υπουργών ΠΑΣΟΚ, επί της κυβέρνησής του. Κολαούζος και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που κρατάει σημειώσεις!


Λέτε; Λέτε να μας αδειάσει την (ακροδεξιά) γωνιά;


Ο πόλεμος πάντως, που έχει κηρύξει ταυτόχρονα σε Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς, δεν είναι τυχαίος!


«Ο Κεντροδεξιός»