24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από το τρομοκρατικό χτύπημα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο,


Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από το τρομοκρατικό χτύπημα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας. 

Αν και αποφεύχθησαν τα χειρότερα και ο κύριος Παπαδήμος νοσηλεύεται με τραύματα που αντιμετωπίστηκαν από τους γιατρούς και δεν κινδυνεύει η υγεία του, μια τρομοκρατική επίθεση που χτύπησε εκτός από τον ίδιο δύο ακόμα συνοδούς του, η έκρηξη
που συνέβη μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ εκινείτο στο κέντρο της πόλης, ένα απόγευμα με πολύ κόσμο γύρω γύρω, είναι στοιχεία που σοκάρουν. Οι μαρτυρίες και οι φωτογραφίες από την στιγμή της επίθεσης αποτυπώνουν τον πανικό των πρώτων στιγμών, όταν ακούστηκε η έκρηξη και ο πρώην πρωθυπουργός, μέσα στα αίματα, βγήκε με την βοήθεια συμπολιτών του έξω στο δρόμο. 

Τα ακουστικά από το τηλέφωνό του, που προφανώς έπεσαν την ώρα του πανικού και έμειναν στην άσφαλτο ως αργά το βράδυ, δίπλα σε κηλίδες από το αίμα του, είναι μια τέτοια σκληρή εικόνα από την τρομοκρατική επίθεση.