24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Να έχεις εν αργία δήμαρχο τον Μπέο και εκείνος να δίνει το χρυσό κλειδί του Βόλου στον Εφραίμ…

Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί στην πόλη του Βόλου με όσα συνέβησαν στην εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Μαγνησίας με τη βράβευση του Εφραίμ της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου από τον ευρισκόμενο σε αργία δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.


Σύμφωνα με το Magnesia news, που επικαλείται δηλώσεις των δημοτικών συμβούλων Νατάσσας Οικονόμου και Κώστα Γαργάλα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου δεν έχει λάβει καμία απόφαση για να δοθεί το χρυσό κλειδί της πόλης στον Πατέρα Εφραίμ και εκτός αυτού κατήγγειλαν ότι παρανόμως ο κ. Μπέος το παρέδωσε στον ηγούμενο.

Ευθύνες για την επίδοση του χρυσού κλειδιού έχει και ο δημαρχεύων Θάνος Θεοδώρου, παρουσία του οποίου έγινε η τελετή «καπέλο» στην εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Ένωση Πολυτέκνων δεν γνώριζε για την απονομή του χρυσού κλειδιού της πόλης και μια μέρα πριν δέχθηκε την επιθυμία επιφανούς ανθρώπου της τοπικής εκκλησίας, να γίνει από τον κ. Μπέο η απονομή του που είναι η ανώτερη τιμή της πόλης και του Δημοτικού Συμβουλίου στον κ. Εφραίμ προφανώς για να τον ευχαριστήσει για τις ευεργεσίες του.

Το θέμα ήδη απασχολεί την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, πως είναι δυνατόν ένας σε αργία Δήμαρχος να παραδίδει το χρυσό κλειδί της πόλης του Βόλου και αν η πράξη αυτή αποδειχθεί παράνομη, τότε ο πατέρας Εφραίμ θα υποχρεωθεί να φθάσει στο σημείο να γυρίσει πίσω τον τίτλο τιμής που του απονεμήθηκε από τον κ. Μπέο.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι διάσταση απόψεων δημιουργήθηκε και στην Ένωση Πολυτέκνων, διότι σε μια εκδήλωση βράβευσης παιδιών από τον πατέρα Εφραίμ παρουσιάστηκε ο σύλλογος να συναινεί σε μια απονομή που δεν είχε καμία σχέση.

Πηγή: Magnesia news