24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΧΑΜΟΣ με αργομισθίες του αμαρτωλού "Ερρίκος Ντυνάν"... «Βόμβα»: Σύμβουλος του Λοβέρδου καταγγέλλει για αργομισθία τον σύζυγο της Φώφης - Ποιοι άλλοι είναι στη λίστα (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Φοβερές καταγγελίες, αποκαλυπτικά έγγραφα - Δείτε τους μισθούς
Όποια πέτρα και αν σηκώσεις την Άννα Παναγιωταρέα θα βρεις και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η Άννα Παναγιωταρέα εντοπίζεται και στις αργομισθίες του αμαρτωλού "Ερρίκος Ντυνάν" με μισθό 3.000 ευρώ το μήνα. Τις αποκαλύψεις έκανε στην Εξεταστική Επιτροπή ...


για την Υγεία ο Λυκούργος Λιαρόπουλος ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου!



Στη λίστα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η πρώην επικεφαλής της Διοίκησης Υγειονομικών Περιφερειών Βορείου Αιγαίου, Τότα Χατζοπούλου, η οποία λάμβανε αποζημίωση 4.550 ευρώ, η δημοσιογράφος και Σύμβουλος του Γραφείου Τύπου, Άννα Παναγιωταρέα με μισθό 3.000 ευρώ το μήνα. Επίσης στη λίστα 


περιλαμβάνεται ο οδοντίατρος Ανδρέας Τσούνης (σύζυγος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά) ο οποίος εργαζόταν ως επιστημονικός σύμβουλος με αποζημίωση 2.500 ευρώ το μήνα, ο Σωτήριος Δρίτσας (υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών) που λάμβανε αποζημίωση 2.545 ευρώ και ο Γιάννης Πιερουτσάκος, πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ ο οποίος λάμβανε αποζημίωση 3.500 ευρώ.


Τον σύζυγο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη, καταγγέλλει στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ο Λυκούργος Λιαρόπουλος ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου! Είναι άλλη μία απόδειξη πως ο ένας κρατάει τον άλλο στο ΠΑΣΟΚ!

Η αποκάλυψη έγινε από τον Λ. Λιαρόπουλο στην Εξεταστική. Τον Λ. Λιαρόπουλο είχε επιβάλλει ως σύμβουλο στο Ντυνάν ο Α. Λοβέρδος την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας. Μάλιστα ο Λ. Λιαρόπουλος φέρεται να είχε υπογράψει και σύμβαση έναντι 60.000 ευρώ με το Ντυνάν στις 3 Νοεμβρίου 2011.

Στον έλεγχο που έκανε ο Λ. Λιαρόπουλος καταγγέλλονται ως αργόμισθα εννέα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά! Στην λίστα των αργόμισθων είναι και άλλα... εκλεκτά πρόσωπα της ελληνικής κοινωνίας, όπως η Άννα Παναγιωταρέα, η Τότα Χατζοπούλου, στέλεχος της ΝΔ στο συνδυασμό Πατούλη και πρ. γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας.

Ο Λ. Λιαρόπουλος υπογραμμίζει ότι «δεν έγινε αντιληπτό το διακριτό έργο του στο νοσοκομείο και δεν φαίνεται ότι προσέρχονται κανονικά στο νοσοκομείο». Και γι’ αυτό προτείνει «την άμεση διακοπή της καταβολής των μισθών και την επανεκτίμηση της σκοπιμότητας παραμονής τους στον οργανισμό».
Δείτε το έγγραφο όσων δεν είχαν «διακριτό έργο» και τον μισθό που έπαιρναν:


Αντιπρόεδρος 'Ντυνάν': δεν υπάρχει θέμα αργομισθίας του συζύγου της Φ. Γεννηματά

Απαντήσεις στις αιτιάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράμμισαν τη συζυγική σχέση του κ. Τσούνη με τη Φώφη Γεννηματά έδωσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία μίλησε στο News247 για «παλιά ιστορία» που είχε δημοσιευθεί και στο παρελθόν από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και κατόπιν αναδημοσιεύτηκε στις εφημερίδες «Espresso» και «Δημοκρατία» για να πλήξει την κυρία Γεννηματά. 

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου υπενθύμισε, μάλιστα, ότι το Πρώτο Θέμα ανασκεύασε και στη συνέχεια ο κ. Τσούνης κατέθεσε αγωγές για συκοφαντική δυσφήμηση κατά των άλλων δύο εφημερίδων. Η κυρία Χριστοφιλοπούλου κατέθεσε μάλιστα στην Εξεταστική Επιτροπή επιστολή ,με ημερομηνία 23 -12- 2014, της τότε αντιπροέδρου του Ντυνάν Θεοδώρας Παπαδάκη η οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν ασκήθηκε καμία πειθαρχική διαδικασία κατά του κ. Τσούνη και ότι δεν υπήρχε θέμα αργομισθίας.