24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Εξετάζει Γιαννούλη ο Ατρόμητος

Αρκετές ομάδες διεκδικούν τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά ο Ατρόμητος τον έχει… καπαρώσει. Η ομάδα του Περιστερίου είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 21χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος αναμένεται να μην βρίσκεται στα πλάνα του ΠΑΟΚ και μετά την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία.


Οι «κυανόλευκοι» έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον έλληνα αμυντικό, τόσο στον ίδιο, όσο και στην ομάδα του και εφόσον δεν υπολογίζεται και από το νέο προπονητή, το πιθανότερο είναι να καταλήξει στην… αγκαλιά τους.

Ο Ατρόμητος θέλει τον… Γιαννούλη του. Ένα από τα ονόματα που ενδιαφέρει
την ομάδα του Περιστερίου για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας είναι αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη. 


Ο 21χρονος αμυντικός ανήκει στον ΠΑΟΚ και κατά τα φαινόμενα δεν θα βρίσκεται στα πλάνα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Το τελευταίο εξάμηνο μάλιστα είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ανόρθωση (8 συμμετοχές). Ο Ατρόμητος παρακολουθεί τις εξελίξεις
και είναι πιθανό να κάνει κίνηση, εφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια που τον θέλουν να μην κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Στο Περιστέρι θέλουν έναν αριστερό μπακ για να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Κατράνη.

Θυμίζουμε ότι στον Ατρόμητο έχει θητεύσει με επιτυχία ο αδερφός του, ο Κώστας Γιαννούλης (114 συμμετοχές). Οι εμφανίσεις του νυν μπακ του Αστέρα Τρίπολης με τους «κυανόλευκους» είχαν φέρει και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2014. Το ποδοσφαιρικό στυλ του Δημήτρη μοιάζει με αυτό του Κώστα και σήμα κατατεθέν αμφότερων είναι οι προωθήσεις, η ταχύτητα και η συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι. Ο κατά οκτώ χρόνια νεότερος Γιαννούλης διαθέτει και πολύ καλή τεχνική.