24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Έκλεισε το super deal: Περνάει από ιατρικά ο Μανωλάς!

Μετά από τρία χρόνια παραμονής στην ιταλική πρωτεύουσα φορώντας τη φανέλα της Ρόμα, ο Κώστας Μανωλάς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για άλλες πολιτείες.


Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν εδώ και λίγη ώρα τα ιταλικά ΜΜΕ, Ρόμα και Ζενίτ έδωσαν τα χέρια οριστικά όσον αφορά στην παραχώρηση του στους Ρώσους, με την χρυσή τομή να βρίσκεται στα 35.000.000 ευρώ!

Μάλιστα ο 26χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί την Τετάρτη σε ιατρικά τεστ στην ιδιωτική κλινική Villa Stuart για λογαριασμό της Ζενίτ και αν όλα πάνε καλά θα πάει κατευθείαν στην Αυστρία όπου έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της η ρωσική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Να τονιστεί πως μένει πλέον να οριστικοποιηθεί η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και το ποσό που θα εισπράξει ο Έλληνας παίκτης, με τα ρεπορτάζ από Ιταλία να αναφέρουν πως θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 4.000.000 ευρώ!