24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

"Χαμός"... Ο Πέλκας ούρησε σε διαφημιστική πινακίδα στο ματς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ

Σάλο έχει δημιουργήσει η δημοσίευση της εικόνας του Δημήτρη Πέλκα να ουρεί σε διαφημιστική πινακίδα του γηπέδου της Ολιμπίκ Ντόνετσκ κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τους Ουκρανούς. 

 
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε μια απροσδόκητη ενέργεια. Πήρε την απόφαση να μην πάει στην τουαλέτα για ουρήσει και το έκανε σε διαφημιστικές πινακίδες. 


Ο φωτορεπόρτερ Sergey Yaroshevskiy δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία. Έβγαλε τη φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στο facebook και έγινε χαμός.

"Λυπάμαι φίλου μου, αλλά αυτό το γεγονός, παρά τη θλίψη και την κακή μυρωδιά, θα το θυμηθώ για όλη μου τη ζωή", σχολίασε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Guban Ilya στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

"Έχω δει πολλές φορές στο διαδίκτυο ανάλογα περιστατικά και μάλιστα να εκτελούνται από καταξιωμένους παίκτες, αλλά δεν το έχω δει ποτέ ζωντανό", πρόσθεσε.

Δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής, πάντως, που έχει κάνει κάτι τέτοιο και προφανώς δεν θα είναι και ο τελευταίος.

Δείτε τη φωτογραφία...