24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

O Δικηγόρος Β. Νουλέζας “ξανακτυπά». Ενδιαφέρεται τώρα για την ΠΑΕ Πανσερραϊκός


Ευρισκόμενος στις Σέρρες για ποινική δίκη ο Δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας είχε επαφές με αθλητικούς παράγοντες της ιστορικής ΠΑΕ που αγωνίζεται στην football League και εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του.

Ζήτησε να πληροφορηθεί για τό ύψος των χρεών προς την ΔΟΥ Σερρών και πρός παίκτες που έμειναν κατόπιν προσφυγής ελεύθεροι. Θέλει με ομάδα επιχειρηματιών και την βοήθεια χορηγών με τούς οποίους συνομιλεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο και να υπάρξει σχεδιασμός στελεχιακής ενίσχυσης της ομάδας και οικονομικής εξυγίανσης.

Θα επιδιώξει συνάντηση ενημέρωσης με την παρούσα διοίκηση της νέας ΠΑΕ πού είχε συσταθεί ώστε γρήγορα να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών ενόψει ότι η ομάδα του Πανσερραϊκού που είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση και χωρίς παίκτες, πρέπει να προετοιμαστεί για την νέα αγωνιστική σαιζόν.

pieria.tv