24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Χαλαρά παιδιά...όλα για την κονόμα γίνονται....ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΛΟΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ...



ΚΑΙ  ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΛΟΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ  ΠΟΤΕ  ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ   ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ   ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ   ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.... ΕΠΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ


Η συμφωνία με την κινεζική εταιρεία είχε «κλειδώσει» για
την αγορά 200.000 ιατρικών μασκών ΜΕΘ αντί 2,25 ευρώ η καθεμία. Λίγες ώρες όμως πριν από τη φόρτωσή τους στο αεροσκάφος που θα τις μετέφερε στην Ελλάδα, τα δεδομένα ανατράπηκαν. 

Ο προμηθευτής είπε ότι οι μάσκες δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες, προφασιζόμενος αλλαγές της τελευταίας στιγμής στις προδιαγραφές ασφαλείας τους. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα.
 Εκπρόσωποι μιας άλλης χώρας, μεταφέροντας κυριολεκτικά χρήματα σε βαλίτσες, κατάφεραν να «αρπάξουν» το εμπόρευμα, πληρώνοντας για κάθε μάσκα όχι 2,25 αλλά 6 ευρώ. 
Τα στελέχη της εταιρείας, μάλιστα, παραδέχθηκαν στους Ελληνες συνομιλητές τους ότι χρειάστηκε να προμηθευθούν ειδικές συσκευές για να ελέγξουν τη γνησιότητα των χαρτονομισμάτων, ένα προς ένα.