24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ετσι θα ανοίξουν εστιατόρια, καφέ και κλαμπ


Θα ελέγχεται ακόμη και η προσωπική ζωή των υπαλλήλων ... Μοριακά τεστ για κορωνοϊό και θερμικές κάμερες στις εισόδους των καταστημάτων ...

Οχι πιάτα στη μέση, ποτά ...με καλαμάκια μιας χρήσης και αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι
Τα ντεσιμπέλ χαμηλώνουν και οι αποστάσεις μεταξύ των παρεών μεγαλώνουν. Στα μεροκάματα πέφτει ψαλίδι και το προσωπικό δουλεύει με μάσκες και γάντια, ενώ ελέγχεται μέχρι και η προσωπική του ζωή.

 Στα τραπέζια τοποθετούνται μπουκαλάκια αντισηπτικών υγρών και οι υπάλληλοι θερμομετρούνται καθημερινά, ενώ στις μεγάλες επιχειρήσεις θα υποβάλλονται σε τεστ για κορωνοϊό μία φορά την εβδομάδα. 

Τέρμα η ξέφρενη διασκέδαση, τουλάχιστον για φέτος το καλοκαίρι, καθώς όλη η χώρα μπαίνει σε... flight mode για να βγούμε αλώβητοι από τον εφιάλτη του κορωνοϊού. Τα καφέ, τα εστιατόρια και τα κλαμπ διασκέδασης αποστειρώνονται, όσα δηλαδή παραμείνουν ανοιχτά. Οι διπλές βάρδιες λειτουργίας των χώρων εστίασης γίνονται μία και τα μεροκάματα μειώνονται.

«Πάνε οι εποχές που είχαμε δέκα υπαλλήλους και καπνίζαμε αραχτοί το πούρο μας», λέει ο επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης, ένας από τους leader στον χώρο της εστίασης και διασκέδασης. «Θα γίνω ξανά μετρ για να συμβάλω στην εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς ο αριθμός του προσωπικού αναγκαστικά θα μειωθεί».

Στο καφέ-εστιατόριο «I Frati» στην Κηφισιά, ιδιοκτήτες και προσωπικό προβάρουν την επόμενη μέρα ξανά και ξανά. Βγάζουν τη μεζούρα, μετρούν την απόσταση που θα χωρίζει το ένα τραπέζι από το άλλο, σπαζοκεφαλιάζουν στις αριθμητικές πράξεις για να υπολογίζουν τη ζημιά, διακοσμούν τα τραπέζια και με... αντισηπτικά.

«Ολο το προσωπικό με μάσκες και γάντια υποχρεωτικά, εφόσον μας δοθεί ανάλογη οδηγία από τις αρμόδιες αρχές. Θα τους θερμομετρούμε κάθε ημέρα για την ασφάλεια των συναδέλφων τους και των πελατών μας», λέει ο συνιδιοκτήτης της επιχείρησης Γιάννης Καλογιάννης.