24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Κεραμέως για την Ξάνθη... Μετά από ένα μήνα λειτουργίας 14.000 σχολείων είχαμε ένα κρούσμα...Τι έπρεπε να κάνουμε; Να μην τα ανοίξουμε;κ.ΤΣΙΠΡΑ



Για το άνοιγμα των σχολείων απαντώντας και στην κριτική που είχε ασκήσει λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τα ...κρούσμα κορονοϊού στη Ξάνθη, μίλησε από το βήμα της Βουλής η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.


«Αν δεν άνοιγαν τα σχολεία, τα παιδιά θα έμεναν εκτός δομών για 6 ολόκληρους μήνες» εξήγησε ο κυρία Νίκη Κεραμέως επισημαίνοντας παράλληλα ότι η επαναλειτουργία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης υποδείχθηκε από τους ειδικούς.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στον κ. Τσίπρα, η κα. Κεραμέως υποστήριξε: «Οι εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούσαν για αχρείαστο άνοιγμα παρά την ομόφωνη απόφαση των ειδικών.

 Οι ειδικοί ομόφωνα είπαν να ανοίξουν τα σχολεία.

 Αν δεν άνοιγμα τα παιδιά θα έμεναν για 6 μήνες εκτός σχολικών δομών. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες των ειδικών. Η κοινωνία αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία.


 Η προσέλευση στα Δημοτικά είναι πάνω απο 80%. 

Μετά από ένα μήνα επαναλειτουργίας σε 14 χιλιάδες σχολικές μονάδες υπήρξε ένα κρούσμα. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να μην τα ανοίξουμε;».