24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: Σκότωσε τον γιο του γιατί δεν του πλήρωνε ενοίκιο


Ένα ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πριν προβεί στην αποτρόπαια πράξη να σκοτώσει το μικρότερο

από τα εννέα παιδιά του και να αυτοκτονήσει, άφησε ο 86χρονος..
στη Μηλέα Ζαχάρως στην Ηλεία,΄στο οποίο εξηγεί τους λόγους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, ο 86χρονος στο σημείωμα αυτό αναφέρει, φέρεται να γράφει, ότι είχε ανέκαθεν κακές σχέσεις με τον 45χρονο γιο του, ενώ αναφέρεται και σε οικονομικές διαφορές που είχαν. 

Μεταξύ άλλων δε, φέρεται να αναφέρει, ότι ενώ επέστρεψε και εγκαταστάθηκε στον επάνω όροφο του πατρικού του σπιτιού, αρνήθηκε να πληρώνει ενοίκιο, κάτι που απαιτούσε ο 86χρονος πατέρας του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrisnews.gr, οι κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό ως έναν άνθρωπο «σκληρό» και ίσως σε αυτόν τον χαρακτηρισμό κρύβονται και τα αίτια της τραγωδίας αυτής. 

Ο 86χρονος έμενε μόνος του στο σπίτι του στη Μηλέα τα τελευταία 20 χρόνια, μετά τον θάνατο της γυναίκας του, με την οποία είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

Ο 45χρονος που ήταν ο «βενιαμίν» της οικογένειας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό, είτε στον Πύργο.
 Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει. Πριν κατέβει στον Πύργο όμως, αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, οι σχέσεις πατέρα και γιού πολλές φορές σημαδεύονταν από έντονους καυγάδες, όπως ανέφεραν και οι γείτονες.