24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Μαίνεται η φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνονται οικισμοί - Καίγονται σπίτια, πνίγεται στους καπνούς η περιοχή

 

Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβέστες - Δύο μηνύματα από το 112 προς τους κατοίκους ...


 Εκκενώνονται ..

η Ανάβυσσος, η Παλαιά Φώκαια, η ΑΤΕ, η Δροσιά, το Αγιασμόθι - 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Σαρωνικού- Ερευνώνται σενάρια εμπρησμούΑυτή την

 Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να περιορίσουν την πυρκαγιά πριν πέσει το φως του ηλίου οπότε και θα σταματήσουν επιχειρούν τα εναέρια Μέσα.ώρα, σύμφωνα με τον Δήμο Σαρωνικού, 


 

εκκενώνονται η Ανάβυσσος, η Παλαιά Φώκαια, η ΑΤΕ, η Δροσιά, το Αγιασμόθι και οι ευρύτερες περιοχές τους και πριν από λίγη ώρα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε και νέο προειδοποιητικό μήνυμα σε όσου βρίσκονται στην περιοχή μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 προκειμένου να εκκενωθεί «τώρα» η Ανάβυσσος.


Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι νωρίτερα ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου κήρυξε τον Δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται το Κέντρο Υγείας Καλυβίων και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Δήμου, τα ΚΑΠΗ Αναβύσσου, Σαρωνίδας και Παλαιάς Φώκαιας είναι ανοιχτά για όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη.

ektaktianagki12 
Τις μεσημεριανές ώρες οι Αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του οικισμού «Ολυμπος» εκεί όπου μέχρι και τώρα καίγονται σπίτια ενώ νωρίτερα οι Αρχές είχαν εκκενώσει τον οικισμό Φέριζα και παράλληλα, εκκενώθηκε οικοτροφείο με 30 παιδιά στην ίδια περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου