24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Κιλτίδης...Δριμύ «κατηγορώ» για το νοσοκομείο Κιλκίς μετά τον θάνατο νοσηλεύτριας


Σε βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος όλων «όσοι ασκούν διοίκηση» στο νοσοκομείο Κιλκίς

 προχώρησε ο γιατρός και πρώην υφυπουργός Γεωργίας και πρώην βουλευτής ...ΝΔ, Κώστας Κιλτίδης με αφορμή τον σημερινό θάνατο νοσηλεύτριας η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο και μολύνθηκε από τον κορωνοϊό.

Μιλώντας στο GRTimes.gr ο κ. Κιλτίδης δεν έκρυψε την οργή και την αγανάκτησή του για τις συνθήκες που -όπως είπε- επικρατούσαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς από την έναρξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην «έλλειψη παροχής οξυγόνου υψηλής πίεσης» και στην «άναρχη οργάνωση των κλινικών με τους εργαζόμενους να πηγαίνουν από τα τμήματα κορωνοϊού σε θαλάμους με άλλα περιστατικά και το αντίθετο», με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη διασπορά του ιού.

 Όμως, πλέον, όπως ο ίδιος πρόσθεσε, «όσοι ασκούν διοίκηση από οποιαδήποτε θέση οφείλουν να παραιτηθούν».

Το ποτήρι ξεχείλισε, για τον κ. Κιλτίδη, μετά τον θάνατο της 57χρονος νοσηλεύτριας η οποία έχασε σήμερα τη μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου είχε διακομισθεί διασωληνωμένη από το Κιλκίς, «όταν πλέον ήταν αδύνατον να της παρασχεθεί η δέουσα περίθαλψη».

Ο κ. Κιλτίδης, ο οποίος είχε διατελέσει διοικητής στον νοσοκομείο Κιλκίς την περίοδο 1991-93 και υπήρξε βουλευτής ΝΔ Κιλκίς, κάνει λόγο «για πλημμελή νοσηλεία και πλημμελείς υποδομές», προσθέτοντας πως «το τμήμα κορωνοϊού θα έπρεπε να είναι απομονωμένο και να μην έρχονται σε επαφή με αυτό ασθενείς οι οποίοι δεν έχουν covid».

Ο κ. Κιλτίδης στηλίτευσε την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Κιλκίς και με ανάρτησή του στο facebook υπογραμμίζοντας πως »αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας είναι Εγκληματικά».

«Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους», λέει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, ενώ μιλώντας στο GRTimes.gr τονίζει πως ο θάνατος της άτυχης νοσηλεύτριας -η οποία είχε συμπληρώσει 37 χρόνια εργασίας- είναι το «10ο περιστατικό που καταλήγει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο λόγω των ελλείψεων», ενώ θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η τραγική αυτή εξέλιξη.


Επίσης ο κ. Κιλτίδης με δηλώσεις του στο GRTimes εξέφρασε τον προβληματισμό αλλά και την αντίθεσή του στην χρονική υστέρηση αλλά και στον μικρό αριθμό εμβολίων που προβλέπονται σε πρώτη φάση για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών της Θεσσαλονίκης σε σχέση με τους συναδέλφους τους στην Αθήνα παρότι όπως τονίζει οι γιατροί και νοσηλευτές της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου