24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-3...


Ο Ολυμπιακός καθάρισε ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το 3-0 που πήρε στο Αγρίνιο. Τα γκολ οι Μπρούμα (20'), Βρουσάι (65') και Σισέ (85').

Με πολλά νέα πρόσωπα..
παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε βασικό τον Ανδρούτσο στο δεξί άκρο της άμυνας με Σισέ, και Αβραάμ στόπερ και τον Χολέμπας αριστερά. 


Πέπε και Μπουχαλάκης ήταν οι δύο χαφ, στα "φτερά" οι Μπρούμα, Βρουσάι και ο Σίλβα έπαιξε πίσω από τον Χασάν. Από την άλλη ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον Παναιτωλικό με σύστημα 4-3-3 έχοντας στην άμυνα τους Τζανακάκη, Μαλή, Βάντερσον, Περέιρα,. Τσιγγάρας, Άλβαρεζ και Λιάβας ήταν οι χαφ, ενώ στην επίθεση έπαιξαν οι Αριγίμπι, Γιάκολις και Αζάντι.

 Συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Μελίσσας - Τζανακάκης, Μαλής, Βάντερσον, Περέιρα - Τσιγγάρας, Λιάβας, Άλβαρεζ (59΄Μπαρμπόσα)- Αριγίμπι (74' Ντάλσιο), Γιάκολις, Αζάντι (59' Ματσόλα, 79' Μανθάτης)

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ανδρούτσος (δεξί μπακ), Αβραάμ, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (61' Σουρλής), Πέπε, Βρουσάι (73' Λοβέρα), Μπρούμα (61' Ραντζέλοβιτς), Τιάγκο Σίλβα (73' Κάιπερς), Χασάν (68' Σουντανί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου