24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην Πιερία η είδηση του θανάτου της παιδιάτρου...




Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην Πιερία η είδηση του θανάτου της παιδιάτρου. Ρέμα παρέσυρε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 55χρονη και ...το μεσημέρι της Κυριακής η Πυροσβεστική εντόπισε τη σορό της.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και όσοι την εμπιστεύονταν τόσα χρόνια για την ιατρική φροντίδα στα παιδιά τους, δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα πώς η 55χρονη από την Κατερίνη έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο, εξαιτίας της κακοκαιρίας. H Παρασκευή Καραγιάννη, μητέρα τριών παιδιών, ήταν Παιδίατρος/Νεογνολόγος και Αναπληρώτρια Νεογνολόγος στο ΑΠΘ.

Τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζλιάνας παρέσυραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε να διασχίσει τον δρόμο που περνά μέσα από το ποτάμι.

Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο για να γλιτώσει όμως δεν τα κατάφερε. Τις Αρχές ειδοποίησε ένας περαστικός και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική. Πρώτα βρέθηκε το αυτοκίνητό της, μεταξύ Σκοτίνας και Λεπτοκαρυάς και σε απόσταση περίπου 2 χλμ. εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της.

“Πραγματοποιήθηκε εντοπισμός και ανάσυρση μιας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της, εντός ρέματος, στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα” αναφέρει η Πυροσβεστική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου