24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Χαροπαλεύει άνδρας των ΜΑΤ σε επεισόδια στο παιχνίδι βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός


Χαροπαλεύει ο άνδρας των ΜΑΤ o οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το League Cup «Νίκος Σαμαράς», στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» που διακόπηκε καθώς έξω από το γήπεδο εκτυλίσσονταν επεισόδια.

Ο άνδρας.. των ΜΑΤ τραυματίστηκε όταν άγνωστοι επιτέθηκαν κατά διμοιρίας που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου και η ΕΛ.ΑΣ. απάντησε με ρίψη χημικών.

Οι άγνωστοι εκτόξευσαν πέτρες και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών, με συνέπεια μια ναυτική φωτοβολίδα να καρφωθεί στον μηρό του αστυνομικού με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας.


Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες η φωτοβολίδα φαίνεται να έχει πετύχει κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα ο άνδρας των ΜΑΤ να χαροπαλεύει, καθώς νοσηλεύθηκε διασωληνωμένος στην ενταντική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.


Τα δακρυγόνα πέρασαν μέσα στο κλειστό και το ματς διεκόπη, καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά άνδρας των ΜΑΤ. Οι οπαδοί εκτόξευσαν πέτρες και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα μια ναυτική φωτοβολίδα, να καρφωθεί στον μηρό του αστυνομικού. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου