24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Στη Θεία λειτουργία στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, θα παραστεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την τριήμερη Κοινοβουλευτική Ομάδα στις Σπέτσες. ..




Στη Θεία λειτουργία στον

Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, θα παραστεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τα Θεοφάνεια. Στη συνέχεια, θα παρευρεθεί στον καθαγιασμό ...των υδάτων στον Κεράτιο κόλπο.

Εκτός από τον κ.Κασσελάκη στην ίδια εξέδρα θα βρίσκεται και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. 



Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραστεί στην πατριαρχική και συνοδική Θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο.


Στη Θεία λειτουργία στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, θα παραστεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τα Θεοφάνεια. Στη συνέχεια, θα παρευρεθεί στον καθαγιασμό των υδάτων στον Κεράτιο κόλπο.


Εκτός από τον κ.Κασσελάκη στην ίδια εξέδρα θα βρίσκεται και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραστεί στην πατριαρχική και συνοδική Θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου