24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Οργή της Δύσης κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν... Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγόρησε το «ρωσικό καθεστώς».



Η Δύση ζητά να λογοδοτήσει η Ρωσία για τον μυστηριώδη θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι σε φυλακή της Αρκτικής όπου κρατούνταν ο επικριτής του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Τζο Μπάιντεν εξέφρασε την οργή του και τόνισε ότι ο Ρώσος πρόεδρος «ευθύνεται για ...τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι, τον οποίο χαρακτήρισε «μια ισχυρή φωνή υπέρ της αλήθειας. Εξήρε τη γενναιότητα του 47χρονου, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να είχε ζήσει στο εξωτερικό εξόριστος αφού τον δηλητηρίασαν το 2020 αλλά δεν το έκανε. «Ήταν τόσα πολλά πράγματα που δεν ήταν ο Πούτιν: ήταν γενναίος, αφοσιωμένος και πίστευε ότι μια Ρωσία για όλους ήταν μια Ρωσία για την οποία άξιζε να παλέψεις.

«Μην απατάσθε, o Πούτιν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Ναβάλνι. Ο Θεός να ευλογεί τον

Αλεξέι Ναβάλνι, το κουράγιο του δεν θα ξεχαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζο Μπάιντεν. «Ας είμαστε ξεκάθαροι, η Ρωσία είναι υπεύθυνη», τόνισε η Αμερικανίδα αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, κάνοντας λόγο για «άλλο ένα δείγμα της βαναυσότητας του Πούτιν». Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγόρησε το «ρωσικό καθεστώς».

Ο θάνατος του Αλεξέι Ναβάλνι δείχνει «την αδυναμία του Κρεμλίνου και τον φόβο του για όλους τους αντιπάλους» τόνισε ο Εμανουέλ Μακρόν σε κοινές δηλώσεις που έκανε με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο Παρίσι. Είναι «προφανές» ότι ο Ναβάλνι «δολοφονήθηκε όπως χιλιάδες άλλοι», εξαιτίας «ενός και μόνο ανθρώπου, του Πούτιν», επεσήμανε από την πλευρά του ο Ουκρανός πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου