24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Χωρίς τέλος το θρίλερ με τη σορό του Ναβάλνι - Συνελήφθη μέχρι και ο ιερέας που θα έκανε την κηδεία του


Πάνω από 400 υποστηρικτές του Ναβάλνι έχουν συλληφθεί στη Ρωσία - Μετά τη σύλληψή του ο ιερέας υπέστη εγκεφαλικό - Ποιοι αντίπαλοι του Πούτιν εξαφανίστηκαν επειδή αμφισβήτησαν την εξουσία του....


«Είναι πλέον ...πασιφανές ότι οι δολοφόνοι θέλουν να καλύψουν τα ίχνη τους και, κατά συνέπεια δεν παραδίδουν τη σορό του Αλεξέι, κρύβοντάς τη ακόμα και από τη μητέρα του». Με αυτά τα λόγια, η ομαδα του Αλεξέι Ναβάλνι, με ποστ στο Telegram, κατηγορεί τις ρωσικές αρχές ότι δεν παραδίδουν το άψυχο σώμα του «επειδή δεν θέλουν να γίνει γνωστή η μέθοδος που χρησιμοποίησαν για να σκοτώσουν τον Αλεξέι».

Το θρίλερ με τη σορό του Ναβάλνι συνεχίζεται καθώς οι ρωσικές αρχές συμπεραίνουν ότι ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης δεν έχασε τη ζωή του από εγκληματική ενέργεια, αλλά από το «Σύνδρομο Αιφνιδίου Θανάτου». Παρόλα αυτά, όταν η μητέρα του μετέβη στο νεκροτομείο της φυλακής, στη Σιβηρία, για να παραλάβει τη σορό του, διαπίστωσε ότι δε βρίσκεται εκεί.

 Πού βρίσκεται ο Ναβάλνι; Κανείς δεν απαντά στη Λουντμίλα Ναβάλνι, η οποία μιλά ανοιχτά πια για δολοφονία και ορκίζεται ότι δεν θα τα παρατήσει. «Και ας με βάλουν φυλακή, εγώ θα φωνάζω», λέει.


Με τον Αλεξέι Ναβάλνι να έχει χαρακτηριστεί από το ρωσικό κράτος «εξτρεμιστής», οποιοσδήποτε διαδηλώνει γι' αυτόν, ή καταδεικνύεται πως είχε κάποια σχέση μαζί του, κινδυνεύει να συλληφθεί. Όπως συνελήφθησαν, βάσει των πληροφοριών που μεταδίδουν ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης, περισσότεροι απο 400 Ρώσοι σε 36 πόλεις για διαδηλώσεις μετά τον θάνατο του Ναβάλνι.



Ανάμεσά τους, συνελήφθη και ένας ιερέας, στην Αγία Πετρούπολη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα έκανε κηδεία για τον θανόντα. Σύμφωνα με τη χήρα του Ναβάλνι, ο ιερέας Γκριγκόρι Μίχνοφ- Βαϊτένκο συνελήφθη κοντά στο σπίτι του, ενώ κατευθυνόταν προς το μνημείο Σολοβέτσκι για τα θύματα των πολιτικών διώξεων στη Σοβιετική Ένωση. Λίγο αργότερα, όπως ανακοίνωσε στο Telegram το μέλος της αντιπολίτευσης Μπόρις Βισνέβσκι, ο Μίχνοφ- Βαϊτένκο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό.

«Στον αστυνομικό σταθμό νούμερο 43, ο δικηγόρος του κάλεσε ασθενοφόρο. Ο Γκριγκόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε ότι πρέπει να νοσηλευθεί», είπε ο Βισνέβσκι. Έτσι, αφού ο ιερέας συνελήφθη και έπαθε εγκεφαλικό, «επιστρατεύθηκε» άλλος, αν και η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία ανακοίνωσε ότι ο Μίχνοφ- Βαϊτένκο δεν ανήκει στους κύκλους της και κάλεσε τον κόσμο να τον αγνοεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου