24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

«Καμπάνες» από τον Καρτερό για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.... Ούτε 1 στα 10 μέλη δεν ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές



Kαμπάνες για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει ξανά ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, ασκώντας ευθεία κριτική στον πρόεδρο και τα ηγετικά στελέχη που θεωρούν πως το κόμμα βρίσκεται ...
σε ανοδική πορεία.


Με άρθρο του στην «Αυγή» υπό τον τίτλο «Αλήθεια, πάμε καλά;», ο αρθρογράφος επικαλείται την απογοητευτική συμμετοχή που υπήρξε στην εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. «Ούτε 1 στα 10 από τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος δεν αφιέρωσε μισή ώρα για να ψηφίσει», λέει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, την αντιπαραβάλλει, με μάλλον σκωπτικό τρόπο, με τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά και στελέχη όπως η Θοδώρα Τζάκρη και ο Πάνος Ρήγας, προκειμένου να καταδείξει εμμέσως πως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Επίσης, υποστηρίζει με αφορμή τη ραγδαία άνοδο των δυνάμεων της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη πως «όχι, δεν πάμε καλά ούτε ως χώρος ούτε ως χώρα».

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος και στενός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Αντικρίζουμε κατάματα τη δύσκολη πραγματικότητα για να την αλλάξουμε. Αλλιώς οι δάφνες για τη "σίγουρη" νίκη θα αποδειχτούν χρήσιμες μόνο για στιφάδο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου