24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Χωρίς τέλος η αιματοχυσία στη Μόσχα... Στους 143 οι νεκροί



Αιματοχυσία δίχως τέλος μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 143, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της ρεπόρτερ μέσων ενημέρωσης του τηλεοπτικού καναλιού RT. «Υπάρχουν ήδη περισσότερα....
 θύματα από ό,τι στο Nord-Ost. 143 άτομα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Tην ίδια ώρα, βίντεο που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφουν τη σύλληψη των 4 ενόπλων που φέρονται να εμπλέκονται στη σφαγή στο Crocus City Hall, στα προάστια της ρωσικής πρωτεύουσας.

«Στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών του Crocus City Hall, όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης καθάρισαν τα ερείπια, βρέθηκαν περισσότερα πτώματα. Έτσι, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 115 άτομα», ανέφερε συγκεκριμένα η Επιτροπή, σύμφωνα με το Ria Novosti.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, τα προκαταρκτικά στοιχεία δείχνουν ότι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς και δηλητηρίαση από προϊόντα καύσης. Οι ένοπλοι χρησιμοποίησαν αυτόματα όπλα, αλλά και εύφλεκτο υγρό για να βάλουν φωτιά στους χώρους της αίθουσας συναυλιών.



Ακόμα, η υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας FSB ενημέρωσε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι 11 άνθρωποι συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τέσσερις που εμπλέκονται άμεσα στο μακελειό, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο ανακοίνωση του Κρεμλίνου.



Η Ρωσία θα τιμωρήσει αυτούς που ευθύνονται για την επίθεση, δήλωσε παράλληλα ο γραμματέας του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Πατρούσεφ, σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος αξιωματούχος σημείωσε επίσης ότι η επίθεση αυτή δείχνει ακριβώς το μέγεθος της απειλής που συνιστά η τρομοκρατία για τη Ρωσία.

Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου καταγράφονται οι συλλήψεις και οι αρχικές ανακρίσεις των υπόπτων που συνελήφθησαν, με έναν από αυτούς να ισχυρίζεται ότι πληρώθηκε για να επιτεθεί και να σκοτώσει κόσμο. Λέει πως έφυγε από την Τουρκία την 4η Μαρτίου και είχε λάβει οδηγίες από αγνώστους μέσω του Telegram για να διαπράξει την επίθεση με αντάλλαγμα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου