24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΕΚΤΑΚΤΟ....Μακελειό στη Μόσχα....Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με τους 40 νεκρούς




Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την φονική επίθεση στη Μόσχα...

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters η τζιχαντιστική οργάνωση «ανέβασε» ...σχετική ανακοίνωση στο Telegram.


Τουλάχιστον 40 είναι, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι νεκροί από το περιστατικό πυροβολισμών που σημειώθηκαν νωρίτερα, σήμερα (22/3) σε συναυλιακό χώρο στο «Crocus City Hall», βορειοδυτικά από τη Μόσχα.





Την ίδια ώρα, ο αριθμός των τραυματιών, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες της Ria Novosti και του TASS, αγγίζει τους 100, την ώρα που εκφράζονται φόβοι για την κατάρρευση της οροφής του κτιρίου, καθώς οι –τουλάχιστον– πέντε δράστες φέρεται να έριξαν χειροβομβίδες εντός του συγκροτήματος.

Η Μόσχα έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού μετά την «τρομοκατική», όπως τη χαρακτήρισε η Μαρία Ζαχάροβα, επίθεση, καθώς ακούστηκε δεύτερη έκρηξη στο Crocus City Hall, όπου σημειώθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.


Ένας άνδρας που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο της ένοπλης επίθεσης, συνελήφθη σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα δίχως να γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μόσχας, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία.

Όλες οι μεγάλες αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες δημόσιες εκδηλώσεις θα ακυρωθούν στη Μόσχα αυτό το Σαββατοκύριακο μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Σεργκέι Σομπιάνιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου