24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

LIVE | Μεγάλη Πέμπτη - Ακολουθία των Αγίων Παθών «Από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών»

Πέμπτη

Έρχεται «πολικός αεροχείμαρρος» – Έως και 10 βαθμούς θα πέσει η θερμοκρασία



Αλλάζει το σκηνικό του καιρού μετά την απότομη άνοδο της θερμοκρασίας καθώς 

όπως φαίνεται ο υδράργυρος θα γυρίσει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

 Ο «πολικός αεροχείμαρρος» που σύμφωνα με... τους μετεωρολόγους αναμένεται ...να χτυπήσει τη χώρα θα φέρει βροχές και καταιγίδες ενώ θα σημειωθεί και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, έως και 10 βαθμούς.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο με ισχυρούς ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις να αναμένονται στα δυτικά και τα βόρεια.

Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτησή του προειδοποίησε για δυνατή βροχόπτωση στα δυτικά και τα βόρεια, χωρίς ωστόσο να περιμένει ακραία φαινόμενα.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε πως η σημαντικότερη επιδείνωση του καιρού αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής, η οποία θα διαρκέσει για περίπου 24 ώρες.


«Ο


πολικός αεροχείμαρρος εκτοπίζει τη σκόνη και ρίχνει τη θερμοκρασία 10 βαθμούς!» αναφέρει από την πλευρά του ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, ο οποίος σημειώνει ότι θα πέσουν και χιόνια στα βουνά, με δυσκολότερες μέρες το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου