24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

LIVE | Μεγάλη Πέμπτη - Ακολουθία των Αγίων Παθών «Από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών»

Τρίτη

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους...Το προφίλ του 39χρονου που σκότωσε την Κυριακή – Βίαιος και επικίνδυνος...είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες της συντρόφου του, τότε, για βιασμό και ξυλοδαρμό



O δράστης του φονικού κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες της συντρόφου του, τότε, για βιασμό και ξυλοδαρμό, ενώ σε βάρος του είχαν εκδοθεί και ασφαλιστικά μέτρα.


Παράλληλα είχε κατηγορηθεί... για ναρκωτικά καθώς και για σωματικές βλάβες, ξυλοδαρμό και απείθεια. Πρόκειται δηλαδή για ένα άτομο που όπως φαίνεται από τα στοιχεία είναι ασυγκράτητο και επικίνδυνο χωρίς να λογαριάζει τίποτα.
www.protothema.gr
ENAΣ μάρτυρας οποίος είδε τον δράστη σε κατάσταση αμοκ να κυνηγά με ένα μαχαίρι το θύμα του, περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε η 28χρονη. «Κατέβαινα από το λεωφορείο την ώρα που σχόλαγα. Και ακούσαμε τη γυναίκα να φωνάζει «δέχομαι απειλές για τη ζωή μου». Και πάει και τρέχει με το μηχανάκι και την καρφώνει στην πλάτη. Απανωτές μαχαιριές» ανέφερε για όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου