24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

LIVE | Μεγάλη Πέμπτη - Ακολουθία των Αγίων Παθών «Από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών»

Κυριακή

Σκηνικά Αγριας Δύσης βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου, με τα πιστολίδια μεταξύ κακοποιών να δίνουν και να παίρνουν χωρίς σταματημό.



Στον Αγιο Παντελεήμονα συνέβη ξανά ένα αιματηρό περιστατικό, με θύμα έναν 25χρονο Αιγύπτιο που τραυματίστηκε στα πόδια από πυροβολισμούς.

Οπως κατέθεσε... ο ίδιος στους αστυνομικούς, προχθές περίπου στις 10.30 το βράδυ, ενώ περπατούσε στην οδό Καμπάνη στον Αγιο Παντελεήμονα, δύο άτομα αποβιβάστηκαν από ένα αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν στα πόδια. Από το σημείο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περισυνέλεξαν δύο κάλυκες και ένα φυσίγγιο, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ...προχώρησαν σε 18 προσαγωγές υπόπτων.

 Για κανέναν δεν προέκυψε εμπλοκή στο περιστατικό και αφέθησαν ελεύθεροι, πλην ενός Σύρου, για τον οποίο εκκρεμούσε απόφαση απέλασης. Χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τελικά έναν άνδρα ως δράστη και αναζητούν και ακόμα έναν.


Αλλά και στο Μενίδι «μίλησαν» τα όπλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από σφαίρα ένας 35χρονος, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ηταν γύρω στις 4.15, όταν ενημερώθηκε το κέντρο της Αμεσης Δράσης για ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο άνδρες στο Μενίδι. Λίγη ώρα αργότερα η Αστυνομία ενημερώθηκε για ακόμα ένα άνδρα, που τραυματίστηκε ελαφρά στους πυροβολισμούς στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 35χρονο που νοσηλεύεται με τραύμα από όπλο στο πόδι στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου