24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Αγριεύει η εσωκομματική κόντρα Κασσελάκη-Τεμπονέρα στον ΣΥΡΙΖΑ


Απάντηση στην πόρτα της εξόδου, που τού έδειξε ο Στέφανος Κασσελάκης νωρίτερα σε δηλώσεις του στα Παραπολιτικά, λέγοντας πως «όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ», έδωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

«Η απάντησή μου.. στην προτροπή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κασσελάκη, είναι η εξής: Ήμουν πολλά χρόνια πριν από εκείνον, είμαι και θα παραμείνω ενδεχομένως και μετά από αυτόν στο αξιακό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτό διαμορφώθηκε με διαδοχικές αποφάσεις συνεδρίων υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Συνεπώς, δίνουμε τη μάχη και των αξιών και των ιδεών μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας, μιλώντας στο Naftemporiki TV.

Είχε προηγηθεί η κατηγορηματική αντίθεση του Στέφανου Κασσελάκη στην πρόταση του Διονύση Τεμπονέρα για ευρύτερη συνεργασία για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου, που θα περιλαμβάνει και με τη Νέα Αριστερά, λέγοντας πως «όποιος επιθυμεί τη Νέα Αριστερά 


να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλαμβάνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, αν κάποιος δεν εκφράζεται από τις αλλαγές που κάνουμε, είναι δικαίωμα του να επιλέξει άλλη πορεία, εμείς θα συνεχίσουμε να ανανεώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν φτάσει ακόμα στα άκρα, αλλά ο Κασσελάκης με την πρώτη ευκαιρία θα διαγράψει τον Τεμπονέρα. Το έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου