24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΟΤΕ Κώστας Νεμπής ....και η μετοχή του Οργανισμού κατέγραψε άνοδο +10%


Η στρατηγική Νεμπή και το νέο υψηλό 52 εβδομάδων του ΟΤΕ-Ξεπέρασε την κεφαλαιοποίηση των 6,1 δισ. ευρώ 

ο ΟΤΕ, η μετοχή άγγιξε τα 15 ευρώ κι αυτή είναι η υψηλότερη τιμή των τελευταίων 52 εβδομάδων. Στον ένα μήνα που είναι CEO στον ΟΤΕ ο Κώστας Νεμπής, η μετοχή του Οργανισμού....κατέγραψε άνοδο +10%, που είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 2 ετών. 

Ο νέος επικεφαλής δεν έχει επισήμως "ανοίξει τα χαρτιά" του, πηγές του Οργανισμού ωστόσο σημειώνουν πως έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την αναβάθμιση των δικτύων του Ομίλου. Κοινή εκτίμηση των αναλυτών είναι πως το δίκτυο του ΟΤΕ αποτελεί σήμερα το συγκριτικό του πλεονέκτημα για την περαιτέρω ενίσχυση του κύκλου εργασιών και της κερδοφορίας. 


Στις 11 Ιουλίου ανακοινώθηκε η επέκταση της υποδομής οπτικής ίνας στο σπίτι (Fiber To The Home) σε 32 δήμους της χώρας. Στις 26 Ιουλίου, η Cosmote ανακοίνωσε ότι η κάλυψη του δικτύου κινητής 5G αυξήθηκε στο 99%, στην εμπορική διάθεση δικτύου τεχνολογίας 5G Stand-Alone που έχει πολύ υψηλότερες ταχύτητες και θα επιτρέψει τη διάθεση περισσότερων υπηρεσιών. 

Μαζί με τη συμφωνία Cosmote - Nova για το αθλητικό περιεχόμενο στη συνδρομητική τηλεόραση, συμπληρώνεται ένα -κατ' αρχήν- πλαίσιο ενεργειών της νέας διοίκησης, χωρίς βαρύγδουπες ανακοινώσεις και προσπάθεια εντυπωσιασμού και αυτό φαίνεται πως αποτιμά η χρηματιστηριακή αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου