24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Πηγαίνει στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί....ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ



Το πρωί της Δευτέρας (15/7) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Την ίδια ώρα ..παραμένουν ανοικτές οι υποθέσεις παραμονής των Κώστα Φορτούνη και Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό τους με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο οι υποθέσεις τους βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Μάλιστα ο Μαροκινός επιθετικός αναμένεται εντός της ημέρας να ταξιδέψει για την Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία.

Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη προμηνύει την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το «ΦΩΣ» και το fosonline.gr θα βρίσκονται γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και θα σας μεταφέρουν τα πάντα από το χτίσιμο των κατόχων του Conference League.

Ο απεσταλμένος μας, Αλέξης Βιρβίλης θα σας ενημερώνει για όλα όσα γίνονται επί ολλανδικού εδάφους.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει ήδη τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων με Άγιαξ (19/7, 16:00), Al Qadsiah (26/7, 17:30) και Ναϊμέγκεν (27/7, 16:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου