24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Συμβαίνει τώρα .....οι δύο άνδρες τα βρήκαν σε όλα...Ευγενίου – Μονεμβασιώτης




Συμβαίνει τώρα! Τούμπα στην τούμπα στην υπόθεση Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή, καθώς μετά την αρχική σήμερα δικαίωση 


του Sportstonoto.gr περί της ρήξης των Ευγενίου – Μονεμβασιώτη με αιτία βέβαια θυμίζουμε....  στο οικονομικό και τις αυξημένες – οικονομικά πάντα – απαιτήσεις του νυν μεγαλομετόχου του Γηραιού, πριν λίγο κυριολεκτικά είχαμε νέα αναμεταξύ τους συνεννόηση και επαφή.


Μάλιστα, τούτη την φορά οι δύο άνδρες τα βρήκαν σε όλα και σε λίγο θα πέσουν και οι πολυπόθητες από τον- τεράστιο – κόσμο του Ηρακλή μας, υπογραφές!Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ηρακλή: "Η διοίκηση του Γ.Σ. Ηρακλής, 


ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι υπογράφηκε σήμερα (18/7) το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του ΓΣ Ηρακλής και του κ. Στράτου Ευγενίου, το οποίο αποτελούσε την τελευταία προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Η σημερινή εξέλιξη, έρχεται ως συνέχεια μίας σειράς ενεργειών που ανέλαβε ο Γ.Σ. με απόλυτη επιτυχία το τελευταίο χρονικό διάστημα (πλήρης κάλυψη των εξόδων για την κατάθεση της έφεσης για την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης από την ΕΕΑ).

Η ΠΑΕ Ηρακλής αλλάζει σελίδα. Έφτασε η στιγμή για να ζήσουμε όλα όσα μας στέρησαν τα τελευταία 15 χρόνια.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ Γ.Σ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου