24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Απάντηση στην οξεία κριτική του Αντώνη Σαμαρά κατά της κυβέρνησης έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός έβγαλε πικρία γιατί «δεν τον παίζουνε»

 

«Η υποχρέωση της κυβέρνησης να ακούει την κοινωνία, είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτά που λέει ο Σαμαράς, εγώ δεν τα ακούω. Έφυγε η Νέα Δημοκρατία από τις αξίες τις επειδή αργούν διαδικαστικά θέματα για τα ακαθάριστα οικόπεδα; Είμαστε με τα καλά μας», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

 Όσον αφορά τις αιχμές Σαμαρά για τα εθνικά θέματα η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε: «Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Ίσως πρέπει ο κύριος Σαμαράς να το αντιληφθεί αυτό. Η Ευρώπη της ειρήνης και της ευημερίας απειλείται. Η Ευρώπη είναι σε περιδίνηση. 

Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την Ευρώπη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ηγέτες της Ευρώπης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου