24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ιαπωνία: Χάος από τους τυφώνες, πάνω από 4 εκατ. άνθρωποι καλούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους




Τουλάχιστον τρεις νεκροί σε κατολίσθηση, δεκάδες έχουν τραυματιστεί -


Χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν, τα δρομολόγια των τρένων υψηλής ταχύτητας ανεστάλησαν και μεγάλες εταιρείες,.. όπως η Toyota, έκλεισαν τα εργοστάσιά τους
Ένας από τους ισχυρότερους τυφώνες



Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι στη νότια Ιαπωνία έχουν κληθεί να εκκενώσουν τις περιοχές τους, καθώς ο τυφώνας Shanshan χτύπησε τη χώρα την Πέμπτη, προκαλώντας διακοπές, καταστροφές αλλά και απώλειες ζωών.


Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο Shanshan είναι ο μεγαλύτερος τυφώνας που έχει χτυπήσει την Ιαπωνία εδώ και δεκαετίες, ενώ χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν, τα δρομολόγια των τρένων υψηλής ταχύτητας ανεστάλησαν και μεγάλες εταιρείες, 



όπως η Toyota, έκλεισαν τα εργοστάσιά τους.

Οι ιαπωνικές αρχές προειδοποίησαν ότι μια «κατάσταση που απειλεί τη ζωή» είναι επικείμενη για ορισμένες πόλεις στην επαρχία Oita του Kyushu, και κάλεσαν 57.000 άτομα να λάβουν προετοιμαστούν. Μάλιστα οι αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση επιπέδου 4, τη δεύτερη υψηλότερη, σε ολόκληρη την περιοχή Kyushu, επηρεάζοντας συνολικά 3,7 εκατομμύρια κατοίκους.

Η καταιγίδα έχει οδηγήσει σε ακύρωση πάνω από 700 πτήσεων και κλείσιμο δεκάδων τμημάτων των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων που διασχίζουν το Kyushu, σύμφωνα με τον Hayashi. 
Οι υπηρεσίες των τρένων υψηλής ταχύτητας Kyushu Shinkansen και Nishi Kyushu Shinkansen έχουν επίσης ανασταλεί. «Υπάρχουν φόβοι ότι οι επιπτώσεις του τυφώνα μπορεί να επεκταθούν περαιτέρω στο μέλλον» δήλωσε ο Hayashi.

Πάνω από 255.150 νοικοκυριά στο Kyushu ήταν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με την Kyushu Electric Power.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου