24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΣΥΡΙΖΑ....Θέμα ηγεσίας από τον Παύλο Πολάκη... Δραματικές εξελίξεις, οι 87 αποχώρησαν: «Δεν νομιμοποιούμε αποφάσεις που ευτελίζουν εμάς και το κόμμα μας»



Αποχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ οχτώ άτομα που πρόσκεινται στην ομάδα των 87.

Οκτώ στελέχη που συμμετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία, οι Ολγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης, Κώστας Ζαχαριάδης,.... Ζωή Καρκούλια και Ελένη Συμεωνίδου αντιτάχθηκαν στον πρόεδρο τους για τα κομματικά ΜΜΕ.

«Δεν δόθηκε καμία πρόταση του Προέδρου και καμία πρόταση βιωσιμότητας, ενώ συνεχίζεται ακόμη και από τα μέλη της Π.Γ. η απόκρυψη στοιχείων γύρω από τα οικονομικά του κόμματος, παρά την αύξηση των εξόδων τον τελευταίο χρόνο», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Θέμα ηγεσίας από τον Παύλο Πολάκη

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης έθεσε θέμα ηγεσίας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.


Σε διαδικασίες νέας διάσπασης έχει εισέλθει ήδη τις τελευταίες 48 ώρες ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη να αμφισβητεί την πολιτική ηγεσία του κόμματος και τα στελέχη της λεγόμενης ομάδας Τσίπρα, ή αλλιώς ομάδας των 87, να αποχωρούν με ένα επιθετικό μανιφέστο από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Τα επώνυμα στελέχη απευθύνουν τρία ηχηρά «όχι» στον Στέφανο Κασσελάκη.

Το πρώτο «όχι» αφορά στην διαχειρίση των οικονομικών του κόμματος. Το δεύτερο «όχι» αφορά την επιθυμία του Στέφανου Κασσελάκη να εισέλθει στη Βουλή, μέσω παραιτήσεων των υπολοίπων υποψηφίων για τη θέση βουλευτή Επικρατείας και το τρίτο «όχι» αφορά τη δολοφονία χαρακτήρων και το κυνήγι μαγισσών εκ μέρους της σημερινής ηγετικής ομάδας του κόμματος.

Με όλα αυτά λίγο πριν βγει ο Αύγουστος το κλίμα στην Κουμουνδούρου μυρίζει πολυδιασπάσεις ενώ σπανίως στην πολιτική ιστορία του τόπου ένας τόσο νέος ηγέτης έχει διχάσει τόσο πολύ ένα πολιτικό κόμμα.

Ζήτημα ηγεσίας έθεσε ο Παύλος Πολάκης

Ζήτημα ηγεσίας έθεσε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης λέγοντας οτι πρέπει αυτή να αλλάξει και ότι ο ίδιος θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση.

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών», ανέφερε.

Πάντως, κατά τις ίδιες πηγές, ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε πως «δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει να κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου