24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Και επίσημα στον Άρη ο Χουάνκαρ


Παίκτης του Άρη με κάθε επισημότητα είναι ο Χουάνκαρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους «κιτρινόμαυρους».



Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Juan Carlos Pérez López, όπως ...


είναι το πλήρες όνομά του. Ο Juankar, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στην Μποαντίγια Ντελ Μόντε της Ισπανίας στις 30 Μαρτίου 1990. Ο Ισπανός αμυντικός έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην τοπική ακαδημία της EFMO Boadilla.
Advertisement


Σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στην ποδοσφαιρική σχολή της Real Madrid φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη ομάδα (Real Madrid Castilla) τη σεζόν 2009-2010.

Μάλιστα, πραγματοποίησε ως νέος και μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Real Madrid πριν τον αγοράσει η SC Braga το καλοκαίρι του 2011. Την ίδια χρονιά κλήθηκε και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U21 της Ισπανίας.

Η απομάκρυνση από τη χώρα του δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι συνεχόμενοι δανεισμοί σε Real Zaragoza, Real Betis, Granada και Malaga διατήρησαν τον Juankar στην Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου