24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Πληροφορία που μου έδωσε αυτόπτης μάρτυς... ο Stefanos με τον Tyler να πηγαίνουν από την Ηγουμενίτσα στο Πρίντεζι



-Χαίρετε, θα ξεκινήσουμε σήμερα με μια πληροφορία που μου έδωσε αυτόπτης μάρτυς που είδε χθες το μεσημέρι στο πλοίο «KYDON PALACE» τον Stefanos με τον Tyler να πηγαίνουν από την Ηγουμενίτσα στο Πρίντεζι. 

Τώρα, για πού το ..
βαλαν οι άνθρωποι δεν ξέρω, ούτε αδιάκριτος είμαι να ρωτάω αν πάει για δουλειά ο αρχηγός μας ή για βόλτα με τον Tyler να πάρουν μια ανάσα από τα δυσάρεστα που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς του πρήξανε το συκώτι, που λέει και ο λαός. 

Τέλος πάντων, αν πάνε για βόλτα στη Νότιο Ιταλία θα πω ότι είναι τέλειο μέρος και θα υπενθυμίσω το κλασικό la vita e bella.


Ετοιμάζει την υποψηφιότητα-Τώρα, ο Κασσελάκης μου λένε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρόκειται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, αν και πολύ αμφιβάλω πότε θα προλάβει να γυρίσει από την Ιταλία. 


Θέλει λένε στο περιβάλλον του, να κάνει μια κίνηση πριν από την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου για να δείξει ένα πιο ηγετικό προφίλ, κάτι πιο grande από το βίντεο "Με λένε Στέφανο", με το οποίο εμφανίστηκε. 

Ο ίδιος κάνει τηλέφωνα και στέλνει μηνύματα (από το βαπόρι;) και σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής για να "μετρήσει" τους δικούς του. Παράλληλα, αναζητούνται γραφεία, άλλα από αυτά στη Συγγρού, όπου μεταφέρθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στην Κουμουνδούρου μετά την έξωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου