24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ο θρύλος της Ευρώπης είναι εδώ, διέλυσε με «τριάρα» την Μπράγκα




Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός
έπαιξε σαν κάτοχος του Conference League και εκεί επικράτησε της Μπράγκα με 3-0. Οι Πειραιώτες είχαν «μάγο» Ελ Κααμπί και φοβερούς Ζέλσον Μαρτίνς - Μουζακίτη, φτάνοντας έτσι στην πρώτη του φετινή νίκη όσον ...αφορά το Europa League.

Ο Ολυμπιακός ήταν... Olympiacos το βράδυ της Πέμπτης (3/10) στο Φάληρο, εκεί όπου επικράτησε της Μπράγκα με 3-0 στο ματς της 2ης αγωνιστικής του UEFA Europa League.

 Ο κάτοχος του Conference League είχε «on fire» τον Ελ Κααμπί και σε φοβερή μέρα τους Μουζακίτη - Ζέλσον Μαρτίνς, φτάνοντας έτσι στην πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη.


Οι φίλοι των γηπεδούχων πανηγύρισαν πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά, με τον Ελ Κααμπί από την περιοχή να κάνει το 1-0 στο 4ο λεπτό. Όμως ο Μαρτίνς που του έβγαλε την μπαλιά νωρίτερα ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ. 

Παρόλα αυτά, ο έλεγχος ανήκε στην πλευρά των «ερυθρόλευκων» που είχαν συνεχώς την κατοχή στα πόδια τους. Βέβαια, όπως και στα προηγούμενα ματς, αυτό που έλειπε ήταν η τελική σκέψη στο τρίτο των φιλοξενούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου