24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Γερμανός τουρίστας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική


Ένας Γερμανός τουρίστας, ηλικίας 61 ετών, έχασε την ζωή του κι άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο, που σημειώθηκε το πρωί, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μουδανιών - Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική...

Το περιστατικό συνέβη, όταν, το ενοικιαζόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γερμανός και στο οποίο επέβαιναν τρεις ακόμη ομοεθνείς του, ηλικιών 48 έως 64 ετών, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, η σφοδρότατη σύγκρουση έγινε την ώρα που ο αλλοδαπός επιχείρησε με το όχημά του να εισέλθει στο οδόστρωμα -κάνοντας αναστροφή- από πρατήριο υγρών καυσίμων, στο οποίο νωρίτερα είχε σταθμεύσει.

Από τα συντρίμμια του πρώτου αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ο Γερμανός οδηγός, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η 48χρονη συνεπιβάτης του, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ελαφρά τραυματίστηκαν οι άλλοι δύο επιβαίνοντες του πρώτου αυτοκινήτου και το ζευγάρι, που επέβαινε στο δεύτερο όχημα.



Share on Facebook


Διαβάστε Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου