24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΑΛΛΑ ΛΕΩ ....ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ



Κι όμως ο Αντώνης Σαμαράς, υιοθετεί πλήρως το «αποτέλεσμα» της «απογραφής» του 2004 (έλλειμμα 7%), προκειμένου να υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση Καραμανλή «θωράκισε» την ελληνική οικονομία. Σήμερα, ο πρόεδρος της ΝΔ επιχειρεί δήθεν να πάρει αποστάσεις από την «απογραφή» του 2004.
Και τότε, και τώρα, η ίδια υποκρισία, η καταφυγή στο ψεύδος, μόνο που αυτά, επαναλαμβανόμενα, αποτελούν πολιτική κοροϊδία και απάτη. Τι έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, στις 18 Μαΐου 2009;
«Η ΝΔ θωράκισε τα τελευταία χρόνια την Ελληνική οικονομία. Κι όταν ενέσκηψε η παγκόσμια κρίση, τη βρήκε πολύ πιο ανθεκτική. Το 2004 το έλλειμμα στην Ελλάδα ήταν πάνω από 7% του ΑΕΠ, ενώ όλες οι άλλες χώρες είχαν ελλείμματα μικρότερα του 1%. Σήμερα, μέσα στην διεθνή κρίση και εξ αιτίας της, το δημοσιονομικό μας έλλειμμα υπολογίζεται γύρω στο 4 – 4,5% για το 2009, ενώ στις περισσότερες άλλες χώρες κυμαίνεται από 5 ως 13%! Φανταστείτε: σήμερα, μέσα στην κρίση, η Ελλάδα έχασε λιγότερο έδαφος απ’ ότι οι εταίροι της. Η ΝΔ, πράγματι, θωράκισε την Ελληνική οικονομία. Κι αυτό φάνηκε όταν προέκυψε η διεθνής κρίση».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/5/11, 3:06 π.μ.

    ΑΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/11, 10:34 π.μ.

    Βρε Ντοράκι. Ζορίζεσαι που θα ακούσεις στο Ζάππειο ΙΙ τις ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση. Βαλε το βίντεο με την Ντόρα σου να μιλάει 42,30 λεπτά περί ανεμών και υδάτων και άσε τον Σαμαρά !
    Θέλω να σε δω τι ανάρτηση θα κανείς στις 12 Μαΐου .
    Για να σε δω ~
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/5/11, 10:59 μ.μ.

    Αντώνης Σαμαράς ο κυβερνήτης που έρχεται,ο Έλληνας που αγαπάμε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/5/11, 7:31 π.μ.

    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ....Ε ΤΟΤΕ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....


    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΗΓΕΤΗ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή