24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ.........

 
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μπομπό, κάτι που επιβεβαιώνεται και με νέα, σημερινά (30/5) δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου. Πιο συγκεκριμένα, η «Fanatik», φιλοξενεί δηλώσεις του ατζέντη του Βραζιλιάνου, Ζουάν Φίχερ, ο οποίος κάνει λόγο για οριστική συμφωνία και μιλάει και με αριθμούς.

Οπως αποδεικνύεται, το ταξίδι του Γιάννη Χρυσικόπουλου στο Μιλάνο απέφερε καρπούς και οι «ερυθρόλευκοι», συμφώνησαν για συνιδιοκτησία του παίκτη με τον μάνατζερ (από 50%) και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να ανάψει το «πράσινο φως» και η Μπεσικτάς.

Κάτι που τελικά έγινε σύμφωνα πάντα με τον γειτονικό Τύπο και τον Ζουάν Φίχερ: «Η Μπεσίκτας δέχτηκε να παραχωρήσει τον Μπομπό, ο οποίος θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με την μορφή συνιδιοκτησίας. Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 3 εκατομμύρια ευρώ, όσα θα δώσω και εγώ για το 50% των δικαιωμάτων του, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει την επιλογή να αποκτήσει εξ' ολοκλήρου τα δικαιώματά του την επόμενη σεζόν. Σε περίπτωση που την επόμενη χρονιά ο Μπόμπο πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο, τα χρήματα θα τα μοιραστούμε», δήλωσε ο Φίχερ στην «Fanatik».

Μάλιστα, οι Τούρκοι να αναφέρουν ότι για την απόκτησή του είχαν ενδιαφερθεί και πρόσφεραν περισσότερα χρήματα, οι Σεντ Ετιέν που έκανε πρόταση 7.5 εκατ.ευρώ και Σπάρτακ Μόσχας που έδινε 9 εκατ., αντίστοιχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου