24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

.... συνεχίζουν να «βολεύουν» κόρες, γιους, αδέρφια, ανίψια και όλο τους το σόι.

.....κάτσε και σκέψου τι καλά που θα ηταν να είχες γεννηθεί στη Μεσσηνία…
«Oποια πέτρα κι αν σηκώσεις» στα γραφεία πρώην προέδρων της Βουλής, αντιπροέδρων, αρχηγών κοµµάτων αλλά και βουλευτών, όλο και κάποιος συγγενής τους θα βρεθεί από κάτω.

 Μπορεί τα επώδυνα οικονοµικά..
µέτρα και οι φόροι που έχουν επιβληθεί τα δύο τελευταία χρόνια να έχουν γονατίσει τα νοικοκυριά και να έχουν εκτινάξει την ανεργία, οι «εθνοπατέρες», όµως, δεν συγκινούνται και συνεχίζουν να «βολεύουν» κόρες, γιους, αδέρφια, ανίψια και όλο τους το σόι.

Τωρα αγαπητέ συνέλληνα που κοιμάσαι στο παγκάκι ή θα πεινάσουν τα παιδιά σου για να πληρώνεις χαράτσι στο Σαμαρά  … κάτσε και σκέψου τι καλά που θα ηταν να είχες γεννηθεί στη Μεσσηνία….

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/8/14, 2:39 μ.μ.

    ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΝΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗ;ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΕΡΙΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/14, 2:57 μ.μ.

    δηλαδη εσυ ρε φιλε...ποιους θα εβαζες....αντε εκτος των συγγενων και καμμια ωραια γυναικα....για να τραβα τους ψηφοφορους...οχι για ψηφους....αλλα για να τους ανεβαζει την ψυχολογια και οτι αλλο μπορει...
    ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/14, 5:27 μ.μ.

    Τα πρόσωπα του στενού κύκλου του κάθε Βουλευτή - Υπουργού - Υφυπουργού δεν μπορεί παρά να είναι πρόσωπα δικά του , έμπιστα . Αρέσει δεν αρέσει , ηθικό ή ανήθικο έτσι είναι η πραγματικότητα . Κάποιες θέσεις ΔΕ μπορεί παρά να είναι προσωπική επιλογή καθαρά και ΝΑΙ θα πληρώνονται απο το κράτος .

    Το αστείο είναι πόσο κουτόχορτο τρώνε οι συμπολίτες μας στη Κατερίνη που πιστεύουν πως οι πολιτικοί της Πιερίας έχουν "εκτόπισμα" στην Αθήνα και με τη παρέμβαση τους θα λύσουν τοπικά προβλήματα .

    Και να ήθελαν δεν έχουν το πολιτικό βάρος . Δεν μετράνε τόσο απλά .

    Έναν Κάκκαλο έβγαλε κάποτε η Κατερίνη που πήγε κάπως να σηκώσει κεφάλι , μέχρι εκεί .

    Το πολύ να σας βάλουν σε κανένα stage να πάρετε πίσω τα λεφτά που σας πήραν αυτοί ΠΡΙΝ μέσω του ΕΝΦΙΑ και άλλων φόρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/8/14, 1:00 π.μ.

    ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΑΧΕΙ ΓΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΟΔΗΜΑΡΧΟ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΣΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΡΑΓΚΑ ΤΑΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΓΕΥΓΕΛΗ.ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή