24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.....ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ..ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ.....

Ζητάει και τα ρέστα ο Αλογοσκούφης...

Ενώ διέλυσε την οικονομία, κάνει τώρα κριτική και συμπεριφέρεται με αχαριστία προς τον Καραμανλή!

.
Από τον Πάνο Κασέρη
..
Το νέο βιβλίο του «Η Ελλάδα μετά την κρίση» το οποίο έγραψε τέσσερις μήνες μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών θα παρουσιάσει ο Γ. Αλογοσκούφη. Και τι γράφει σ' αυτό; «Χρειάζεται πρώτα απ΄ όλα ηγεσία. Αποφασισμένοι πολιτικοί, που χωρίς φοβικά σύνδρομα, ιδεοληψίες και εξαρτήσεις θα αναλάβουν να πείσουν, να ερμηνεύσουν και τελικά να υλοποιήσουν ένα τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων». Κι ακόμα: «Οι κυβερνήσεις εκλέγονται για να κυβερνούν και όχι για να διαχειρίζονται τον πολιτικό χρόνο, αναζητώντας ευκαιρίες για εκλογικούς ή άλλους αιφνιδιασμούς».
Δηλαδή, για όποιον καταλαβαίνει, ο πρώην υπουργός ζητά και τα ρέστα. Δεν φτάνει που διέλυσε την οικονομία της χώρας επί πέντε χρόνια, έχει το πολιτικό θράσος να μιλάει κι από πάνω. Τις είδαμε και τις ...γευτήκαμε τις μεταρρυθμίσεις του κ. Αλογοσκούφη. Ή θα μας πει ότι τον εμπόδισε κανείς πραγματικά να τις εφαρμόσει; Ο,τι ήθελε έκανε. Πανίσχυρος ήταν.
Και επιπλέον τώρα αποδεικνύεται προσωπικά αχάριστος και προς τον Καραμανλή ο οποίος τον ανέδειξε πολιτικά ως πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ, του είχε εκχωρήσει εν λευκώ τη διαχείριση της οικονομίας από το 2004 και μετά, ενώ του έδωσε και όλες τις ευκαιρίες για να καθιερωθεί στο πολιτικό γίγνεσθαι . Συγχαρητήρια!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου