24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

KATI ETOIMAZEI AITIA O ΑΔΡΙΑΝΟΣ.....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiogdyjOtq6GK6aE5RrNjsTOZRp1Gh1oxBaf4x1b4-bbE3fPGWrMmr2asGafGg4w3cpU2tVS5tSAGFqk6YjumS6wyfqEeudFRyeN0XfpH0GJ4t5Z0oEAtGQp38li9BW-GkK2aKtLv-TCFQ/s400/mano.jpg
Αθήνα



Κατηγορηματικό «όχι» στην πρόταση του βουλευτή Γιάννη Μανώλη για τη δημιουργία ενός νέου κεντροδεξιού κόμματος είπε τη Δευτέρα η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου. Η κυβέρνηση επιδιώκει να βάλει τέλος στην εσωστρέφεια και να αλλάξει την ατζέντα.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ο κ. Αντώναρος για την τοποθέτηση του κ. Μανώλη απάντησε ότι η θέση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη και την έχει παρουσιάσει ο πρωθυπουργός, αλλά και ο ίδιος και συμπλήρωσε πως δεν σχολιάζει προσωπικές δηλώσεις βουλευτών.

Στις επίμονες ερωτήσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε πως η ΝΔ είναι ένα κόμμα που υπάρχει από το 1974 και πολιτεύεται υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων πολιτών με ιδιαίτερη επιτυχία.

Την πρόταση του Γιάννη Μανώλη σχολίασε και η υπουργός Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη - Πετραλιά λέγοντας ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χρειάζεται δεκανίκια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανταποκριθούμε και κυρίως να αποτινάξουμε από πάνω μας όσα μας πλήγωσαν και όσα απογοήτευσαν μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων».

Γ.ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου